Distansjobb jobbannons premium

Du kan nu lägga upp jobb på DistansJobb.nu

Tidigare så har DistansJobb.nu främst återpublicerat annonser från hemsidor som Arbetsförmedlingen och Academic work. Men nu kan du som företagare eller rekryterare själv lägga upp jobbannonser här.

Det finns nu två val för annonser, en gratis standardannons och en premium-annons som i skrivande stund kostar 199 kr exklusive moms.

Standardannons

Standardannonsen publiceras efter granskning av admin och är uppe i 14 dagar. Den postas även ut i DistansJobb.nu:s följare i Twitter, Google+, Facebook och LinkedIn. De jobbsökande som bevakar annonser via e-post får även ut jobbannonsen där om den matchar deras sökkriterier.

Premium-annons – stick ut ur mängden

Betalar du istället 199 kr för premium-annonsen så får du allt som standard, men att annonsen ligger uppe i 30 dagar. Den framhävs även med en grön färg på hemsidan och hamnar högst upp med text och bild bland ”framhävda jobb” på startsidan. Premium-jobb har inte heller någon annan reklam i jobbannonsen. Fler fördelar för premium-annonser finns redan i planerna och skulle det tillkomma någon så kommer även de som betalat för en sådan annons få ta del av de fördelarna i den utsträckning som det går.

Betalning för premium sker direkt med kort genom Stripe och du behöver inte skapa ett konto för att lägga upp en enkel annons, men ett konto ett krav just nu ifall du vill kunna ladda upp en logotyp och andra bilder för annonsen.

Varför annonsera på DistansJobb.nu?

DistansJobb.nu har en växande mängd besökare som är intresserade av den ökande trenden med jobb som kan skötas på distans eller hemifrån. Det är en modern, nyfiken och teknikintresserad målgrupp och det här är en perfekt plats att lägga upp en sådan annons om jobbet i fråga kan skötas på distans och/eller hemifrån.

Så har du en start-up, driver ett företag eller hjälper ett företag att leta anställda i rollen som en rekryterare – passa på att lägga upp en jobbannons på DistansJobb idag!

Skulle du sakna någon kategori, region eller ha några frågor om att lägga upp annonser på sidan – skriv gärna ett mail till kontakt@distansjobb.nu.

Lägg till ett jobb >>

Sidnyheter

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.