Distansjobb jobbannons premium

Lägg upp jobbannonser gratis tills vidare på DistansJobb.nu

På DistansJobb.nu kan du som rekryterare eller arbetsgivare sedan tidigare publicera jobbannonser för en mindre kostnad. Jobbannonserna visas för besökarna på hemsidan och skickas ut på sociala medier, samt  till jobbsökandes e-postbevakningar.

Det är många i Sverige som har förlorat sitt jobb och letar efter ett nytt, eller som nu kanskevill byta jobb till ett som går att sköta på distans. En del arbetsgivare har det även svårare nu ekonomiskt som en följd av Coronaviruset. För att göra det enklare för alla att nå ut med tillgängliga tjänster och hitta distansjobb så kan ni nu tills vidare publicera jobbannonser av typen standard här gratis. Ordinarie pris är 99 kr ex moms per jobbannons.

Vet du någon arbetsgivare eller rekryterare som behöver hjälp med att sprida ett jobb som går att sköta på distans/hemifrån? Tipsa dem gärna om DistansJobb.nu!

Vill du sticka ut lite mer så kan du lägga upp en premium-annons som tills vidare kostar endast 99 kr ex moms istället för ordinarie 199 kr. Du kan läsa mer om skillnaderna mellan de olika annonserna nedan.

Om standardannonser:

Standardannonsen publiceras efter granskning av admin och är uppe i 14 dagar. Den postas även ut i DistansJobb.nu:s följare i Twitter, Facebook och LinkedIn. De jobbsökande som bevakar annonser via e-post får även ut annonsen där om den matchar deras sökkriterier.

Premium-annons – stick ut ur mängden

Betalar du istället 199 kr 99 kr för premium-annonsen så får du allt som standard, men att annonsen ligger uppe i 30 dagar. Den framhävs även med en grön färg på hemsidan och hamnar högst upp med text och bild bland ”framhävda jobb” på startsidan. Premium-jobb har inte heller någon annan reklam i jobbannonsen. Betalning för premium sker direkt med kort genom Stripe och du behöver inte skapa ett konto för att lägga upp en enkel annons, men ett konto ett krav just nu ifall du vill kunna ladda upp en logotyp och andra bilder för annonsen.

Skulle du sakna någon kategori, region eller ha några frågor om att lägga upp annonser på sidan – skriv gärna ett mail till kontakt@distansjobb.nu.

Lägg till ett jobb >>

Sidnyheter

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.